Välkommen till Desinfektionsfabriken

Vi är sedan 2008 tillverkare av premium desinfektionsprodukter.

Det är våra normala kvalitetsprodukter och inte någon av alla de tillfälligt godkända lösningar av blekmedel, klor eller kemikalier som återigen kommer att bli förbjudna när pandemin är över.
Företaget är etablerat för över 50 år sedan och redan till Svininfluensan 2009 var vi en stor leverantör av desinfektionsmedel.

Allt är alkoholfritt så inga problem vid långvarigt bruk av handdesinfektion. Likaså dödas alla virus, desinfektionssprit dödar inte influensa-, förkylnings- och vinterkräksjukevirus.

Alla besökare är välkomna handla men butiken är i första hand avsedd för företag, kommuner och vårdföretag. Minimiorder är 400 kr + moms och alla priser är återförsäljarpriser.

Desinfektionsfabriken.com säljer Handdesinfektion, Desinfektionsmedel för ytor och Virusdödande tvål.

Till företag finns också koncentrat som spädes med vatten. På så sätt går priset på brukslösningen ner med 60-70%. En flaska desinfektionsmedel blandas för under 3 kronor.

Det finns även specialprodukter som desinfektionsmedel för Visir och Skyddsglasögon.

Koncentrat för desinfektionsvätska för desinfektionsbad av visir, skyddsglasögon,  tvättbara munskydd och annan utrustning.

Ett enkelt 32-liters rund desinfektionsbad i plast finns också.

Flaskor, tvålpumpar, sprayers, biocider och glycerin är slut i hela Europa. Många desinfektionsmedel är fortfarande slut eller ersatta med krisprodukter i hela landet.

Använda Biocider är godkända inom EU för bekämpning av coronaviruset.

Vi kan leverera - välkommen att handla.

 

 

Desinfektionsfabriken Gert Strand AB, org nr 556171-3420. Under tillsyn av Länsstyrelsen i Skåne och Kemikalieinspektionen.