Din personals immunförsvar

Skydda din personal mot pandemin, förkylningar och årligt återkommande infuensor.

Teoretiskt skall vi få tillräckligt med C-vitamin via maten men det finns inga garantier för detta. Lösningen är vitamintillskott.

Det finns ett ämne som kraftigt stärker och stöttar immunförsvaret. C-vitamin. Inget annan ämne har lika stor påverkan på immunförsvaret.

Det bästa är att man kan ta C-vitaminet i förebyggande syfte. C-vitamin har effekt från 0,2 gram/dag. I pandemitider rekomenderar en del experter 1 gram och andra 2 gram, fördelat på morgon och kväll. C-vitamin kan ej överdoseras. 

Det fins 2 sorter, askorbinsyra och kalciumaskorbat, som är askorbinsyrans kalciumsalt. Kalciumaskorbatet är syraneutralt och upptas snabbare - men båda fungerar.

Ester-C heter en riktigt bra C-vitamintablett. 1 grams (1000 mg) tabletter kostar 169 kr för 60 st på billiga webbapotek.

Det fina är att här kan du köpa c-vitamin som pulver till en bråkdel av priset. Köp en stor burk till varje personal. C-vitamin betalar sig själv.

En enda timme mindre bortvaro för en person betalar för en burk på ca 1/2 kilo. Blir någon sjuk så är hen ofta tillbaka på halva tiden. Så en bra ide att fortsätta med detta även efter pandemin.

Sortera efter fallande (321, cba...)
View as Grid List

12 Items

per sida
Sortera efter fallande (321, cba...)
View as Grid List

12 Items

per sida